Belépés
Hogyan lehet megkülönböztetni a gyorspácolt sonkát az igazitól?
... egy asztalnál elférőknek.

Pár napig a kútba leengedett hús jelentett megoldást. Aztán a zsíros bödön sem ok nélkül került újra és újra felolvasztásra. A benne lévő hús a kiszedettek miatt meg ne romoljék.

A másik jelentős tartósítás a sonka és társai. Mindenféle husiból került a füstre.

Végül, de nem utolsóssorban a közösségi jégvermek biztosított...
1 
Címkék: gyorspácolt sonkát, asztalnál elférőknek, kútba leengedett, zsíros bödön, benne lévő, kiszedettek miatt, másik jelentős, közösségi jégvermek, megkülönböztetni, felolvasztásra, utolsóssorban, biztosított, gyorspácolt, kiszedettek, tartósítás, elférőknek, leengedett, mindenféle, asztalnál, közösségi, jégvermek, megoldást, jelentett, igazitól, romoljék, jelentős, husiból, zsíros, nélkül, társai, hogyan, került, füstre, sonkát, végül, benne, napig, sonka, lehet, másik, miatt, bödön, kútba, aztán,
© 2013 TVN.HU Kft.